gdpr

Pravila privatnosti

Ova Politika privatnosti opisuje politike MEDITERRA SOLUTIONS d.o.o., Trg kralja Tomislava 9, Dubrovačko-neretvanska županija, Ploče 20340, Hrvatska, email: josip@mediterras.eu, telefon: +385 99 642 9195, o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših informacija koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu (mediterras.eu) (u daljnjem tekstu “Usluga”). Pristupom ili korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših informacija u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete s istim, molimo vas da ne pristupate ili koristite Uslugu.

Možemo izmijeniti ovu Politiku privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na Usluzi. Revidirana Politika stupit će na snagu 180 dana od kada je objavljena na Usluzi, a vaš daljnji pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da periodično pregledavate ovu stranicu.

Informacije koje prikupljamo

Prikupit ćemo i obraditi sljedeće osobne podatke o vama:

 • Ime
 • Email
 • Mobitel

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupimo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

 • Marketing/Promocija
 • Prikupljanje povratnih informacija od korisnika
 • Podrška
 • Administrativne informacije
 • Ciljano oglašavanje
 • Upravljanje upitima posjetitelja
 • Zaštita stranice
 • Rješavanje sporova

Ako želimo koristiti vaše informacije u bilo koju drugu svrhu, zatražit ćemo vaš pristanak i koristit ćemo vaše informacije samo uz vaš pristanak i tada, samo za svrhu/e za koju/e je dan pristanak, osim ako nismo zakonski obvezni postupiti drugačije.

Kako dijelimo vaše informacije

Nećemo prenijeti vaše osobne podatke nijednoj trećoj strani bez vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kako je opisano u nastavku:

 • Marketinške agencije
 • Analitika

Zahtijevamo od takvih trećih strana da koriste osobne podatke koje im prenesemo samo u svrhu za koju su preneseni i ne zadržavaju ih duže nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.

Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće:

 1. radi usklađivanja s važećim zakonom, propisom, sudskim nalogom ili drugim pravnim postupkom;
 2. radi provedbe vaših ugovora s nama, uključujući ovu Politiku privatnosti; ili
 3. radi odgovora na tvrdnje da vaše korištenje Usluge krši prava treće strane. Ako se Usluga ili naša tvrtka spoji ili akvizira s drugom tvrtkom, vaši podaci bit će jedna od prenesenih imovina novom vlasniku.

Zadržavanje vaših informacija

Vaše osobne podatke zadržat ćemo kod nas 180 dana ili onoliko dugo koliko nam je potrebno da ispunimo svrhe za koje su prikupljeni kako je navedeno u ovoj Politici privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene informacije dulje razdoblje, kao što je vođenje evidencije / izvješćivanje u skladu s važećim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je provedba zakonskih prava, sprječavanje prijevara itd. Preostale anonimne informacije i zbirne informacije, koje vas niti izravno niti neizravno ne identificiraju, mogu se pohraniti neograničeno.

Vaša prava

Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možda imate pravo pristupa i ispravljanja ili brisanja vaših osobnih podataka ili primanja kopije vaših osobnih podataka, ograničavanja ili prigovora na aktivnu obradu vaših podataka, traženja da podijelimo (prenose) vaše osobne podatke drugoj entitetu, povlačenja bilo kojeg pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, prava podnošenja pritužbe nadležnom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na rathmandesa@gmail.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.

Napominjemo da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete pristanak za obradu istih za potrebne svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići

Da biste saznali više o tome kako koristimo ove tehnologije i vaše izbore u vezi s tim tehnologijama praćenja, molimo vas da pogledate našu Politiku kolačića.

Sigurnost

Sigurnost vaših informacija nam je važna i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu izmjenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete te to činite na vlastiti rizik.

Veze trećih strana i korištenje vaših informacija

Naša Usluga može sadržavati veze na druge web stranice koje ne upravljamo mi. Ova Politika privatnosti ne odnosi se na politiku privatnosti i druge prakse bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom web stranicom ili uslugom koja može biti dostupna putem veze na Usluzi. Preporučujemo vam da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu nad sadržajem, politikom privatnosti ili praksama bilo koje treće strane stranica ili usluga i ne preuzimamo odgovornost za iste.

Službenik za zaštitu podataka/prigovori

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka putem e-maila MEDITERRA SOLUTIONS d.o.o., Trg kralja Tomislava 9, email: josip@mediterras.eu. Riješit ćemo vaše pritužbe u skladu s važećim zakonom.

Zadnje ažurirano: 03. lipnja 2024.
Datum stupanja na snagu: 03. lipnja 2024.