Mediterra PROJECTS & ENGINEER

Precizno projektiranje i inžinjering za vaše potrebe

Kvalitetno projektiranje i inženjering po vašoj mjeri

Mediterra Solutions vaš je pouzdani partner za usluge izrade energetskih certifikata, arhitektonskih projekata, geodetskih elaborata i knjižnih izmjera. Naša stručna ekipa inženjera, arhitekata i stručnjaka za energetsku učinkovitost predana je pružanju visokokvalitetnih usluga projektiranja i inžinjeringa koje prelaze vaša očekivanja.

Posebnu pažnju posvećujemo energetskoj učinkovitosti i održivosti. Naša usluga izrade energetskih certifikata omogućuje vam dobivanje certifikata koji pružaju informacije o energetskoj učinkovitosti vašeg objekta i pomažu vam u smanjenju potrošnje energije. Naši stručnjaci provode temeljitu analizu i pružaju vam konkretne savjete za poboljšanje energetske učinkovitosti.

Kreiramo i precizno dokumentiramo prostor za vaše projekte

Naša usluga arhitektonskih projekata temelji se na kreativnosti i stručnosti naših arhitekata. Bez obzira jeste li u potrazi za novim objektom, renovacijom ili proširenjem postojećeg prostora, naši arhitekti će vam pružiti inovativna rješenja koja su funkcionalna, estetski privlačna i prilagođena vašim potrebama. Uz našu podršku, stvarate inspirativne prostore koji zadovoljavaju sve vaše zahtjeve.

Naša usluga geodetskih elaborata i knjižnih izmjera pruža vam preciznost i pouzdanost u svim fazama projekta. Naši stručnjaci provode detaljna geodetska mjerenja, izrađuju knjižne izmjere i pripremaju geodetske elaborate koji su važni za pravilno vođenje nekretnina i ostvarenje urbanističkih planova. S posebnom pažnjom pristupamo svakom detalju kako bismo osigurali točne i pouzdane rezultate.

Nazovite nas i dogovorite sastanak